Neem contact met ons op.

Dennis Wouda
dennis@kaliberadvocaten.nl
06 41295253

Sinds december 2000 ben ik advocaat. Ik heb me altijd bezig gehouden met arbeidsrecht, commerciële geschillen, vastgoed, geschillen tussen aandeelhouders. In 2005 heb ik een kantoor opgericht met de naam Speciaaladvocaten. In 2016 kwam daar Kaliber Advocaten voor in de plaats. Onafhankelijk, invoelend en doortastend. Zo word ik omschreven.

Ik heb veel cliënten bij wie ik al jaren in hun telefoon sta. Ik neem regelmatig contact op om te vragen hoe de vlag erbij hangt. Dan komen er issues aan bod, die veelal nog redelijk eenvoudig te repareren vallen. Waardoor escalatie wordt voorkomen.

Ondernemers zijn kritische mensen. Om mijn cliënten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, verdiep ik mij jaarlijks in die rechtsgebieden waar mijn cliënten mijn deskundigheid nodig hebben. Zo heb ik in 2018 de uitgebreide postacademische Groninger leergang Arbeidsrecht met succes afgesloten
(https://www.rug.nl/rechten/education/contractonderwijs/postacademisch-onderwijs/groninger-leergang-arbeidsrecht) en ik ben lid van de Vereniging Noordelijke  Arbeidsrecht Advocaten (http://verenigingarbeidsrecht.nl/).
Daarnaast volg ik alles op het terrein van commerciële geschillen. Het fenomeen ‘wanprestatie’ is iets wat veel jurisprudentie oplevert, wat ik dus steeds moet bijhouden. Ook het huurrecht voor bedrijven en het ICT recht hebben mijn bijzondere aandacht.

Ik geef regelmatig presentaties en schrijf blogs over mijn vakgebied. Zie bijvoorbeeld: https://www.kaliberadvocaten.nl/2018/08/ik-weeg-jij-weegt-wij-wegen/ en https://www.kaliberadvocaten.nl/2018/03/hoe-lang-zit-ik-vast-aan-mijn-huurovereenkomst/.

Als u na deze korte introductie interesse heeft in een nadere kennismaking, bel me dan gerust (06-41295253). Misschien sta ik dan binnenkort ook bij u in de telefoon. 🙂

Rechtsgebiedenregister.

Dennis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nova het volgende rechtsgebied geregistreerd

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nova tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. 

Blogs geschreven door Dennis

Een half uurtje advocaat bellen. Waarom niet?
Aansprakelijkheid - 22 februari 2017