Interessante berichtgeving inzake perikelen rondom Rikkers-Lubbershuis

Enige weken berichtte ik over de perikelen rondom het statige en monumentale pand in de stad Groningen, het Rikkers-Lubbershuis. In deze zaak sta ik een groep van verontruste omwonenden bij. De Universiteitskrant schreef een bijzonder interessant artikel over deze situatie, die naar mijn mening niet zozeer de schuld is van de in het artikel genoemde partijen, maar meer het gevolg is van handelen van de gemeente waarop in mijn optiek juridisch de nodige kritiek kan worden geuit.  Het artikel deel ik graag met je.

Met vriendelijke groet,

Loopgraven rond het Rikkers-Lubbershuis

Neem contact met ons op.
Martijn van der Veen
martijn@kaliberadvocaten.nl
06 53538119

Blogs over Bezwaar en beroep, Burenrecht

Iets over de toegang tot het recht
Bezwaar en beroep - 12 mei 2021
Rechtsbescherming tegen de overheid?
Bezwaar en beroep - 13 januari 2021