Autonomie voor iedereen.

Dat is de gedeelde motivatie die de advocaten van Kaliber drijft. Ieder van ons is anders. En net zoals wij onze zelfstandigheid en vrijheid hebben om de belangen van cliënten zo goed mogelijk te behartigen, zo vechten wij ook voor de autonomie en bewegingsvrijheid van anderen.

Omdenk-oplossingen die verder gaan

Als het niet gaat zoals het moet, moet het zoals het gaat. Kaliber biedt een andere kijk op de zaak. Soms blijkt een oplossing dichterbij of verder buiten de gebaande paden dan verwacht. Prima. Dat pakken de advocaten van Kaliber op eigen-wijze aan.

Advocaat onder speed dial

Jouw zaak, is onze zaak. Kaliber zorgt voor een helder verloop, punctuele planning en neemt jouw zorgen weg. We zijn goed bereikbaar voor vragen – telefonisch, via de mail of met een snel whatsappje. In elke stap zijn we helder en direct.

Verwachtingen zoals je wilt verwachten

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Kaliber bepleit, regelt en adviseert ver voorbij de hooggespannen verwachtingen. Integriteit, onafhankelijkheid en volhardendheid zijn daarin onze katalysatoren.

Bij Kaliber heb je jouw persoonlijke advocaat onder speed dial. Hij of zij staat voor je klaar en neemt je de kwestie uit handen. Na een scherpe analyse ontvang je alle mogelijke juridische opties in een overzichtelijk stappenplan. Ook in de uitvoering of uitrol staat jouw advocaat naast je. In het collectief Kaliber zijn vele rechtsgebieden vertegenwoordigd. Zo helpt, ontzorgt en neemt Kaliber onzekerheden bij jou weg – je weet dat jij en je zaak in goede handen zijn.